LEEFSTIJL COACHING

Wat je kunt verwachten van mij als leefstijl coach:

Ik ben afgestudeerd als pmtér (psychomotorische therapeut). Waardoor ik goed heb mogen leren analyseren.  Ik geef in het coachen dan ook praktische oefening.  Omdat ik van mening ben als je het zelf ervaart en voelt dat het dan meer beklijft.

Ik heb mijn fitness trainer A + B, Aerobic/ step, sportmassage, gaf jaren streetdance en turen aan kind en jeugd. En geef nu pilates en kinderyoga. Ik heb genoeg in mijn mars om jou een mooie beweging les aan te bieden die je zelf of met mij kan gaan doen.

Voor dat ik mijn studie orthomoleculaire therapie ging starten heb ik een natuurvoeding consulent cursus gedaan. Waardoor ik de basis meer dan onder de knie heb. Ben zelf al jaren geïnteresseerd in gezonde voeding. 

In mijn baan als pmt er in de psychiatrie heb ik een module ontwikkelt “stress te lijf”. Stress in vaak nummer één klacht van ziekte en disbalance. Daarom komt deze zeker aan de orde. Stress is niet per definitie iets slechts, maar je hebt het ook nodig. En het is dan ook een belangrijke om te ontdekken wanneer je last heb van stress en wanneer stress je helpt om beter te functioneren.

Leefstijl is een holistische aanpak. Kijkend naar jou als een geheel en op alle punten gaan we mee aan de slag. Dit zijn ze even op een rijtje:

  • Persoonlijke coachen/ psyche/ mindset
  • Lichamelijk fit
  • Coaching in eten en drinken
  • Slaap en lichamelijke hygiëne
  • Stress management
  • Zingeving

En ik kijk altijd naar jou, naar waar jou verlangens liggen. Waar jij graag verandering zou willen zien. Het is jou reis en ik zou het een eer vinden om een stuk met je mee te mogen lopen.

Als je interesse hebt of graag meer info wil stuur me een berichtje!